مهاجرانی: دولت به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست پزشکیان: ایران هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت

جهانگیری: دستگاه‌های دولتی برای اجرای بهتر برنامه جامع اصلاح نظام اداری تلاش کنند

معاون اول رئیس جمهور گفت: همه دستگاه‌های دولتی و سایر قوا باید برای اجرای هر چه بهتر برنامه جامع اصلاح نظام اداری تلاش کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۷ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 08
کد خبر: ۱۵۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر ، صد و هشتاد و سومین، جلسه شورای عالی اداری بعد از ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

جهانگیری با اشاره به گزارش نماینده سازمان امور اداری و استخدامی کشور در خصوص اجرای برنامه جامع اصلاح نظام اداری ـ دوره دوم (1397 ـ 1399) تاکید کرد: همه دستگاه های دولتی و سایر قوا باید برای اجرای هر چه بهتر برنامه جامع اصلاح نظام اداری تلاش کنند.

 

لازم به ذکر است، براساس این گزارش، در راستای اجرای این برنامه تکلیف 29 دستگاه در زمینه اهداف کیفی و نحوه اجرای چابک سازی دولت تا پایان سال 99 تعیین و در قالب تفاهم نامه ای با دستگاه مربوطه ابلاغ شده است.

همچنین در این جلسه مقرر شد سازمان امور اداری و استخدامی حصول تفاهم با آن دسته از دستگاه هارا که تا کنون به اجرای این برنامه نپیوسته اند، دنبال کند.

 

گزارش ساماندهی موسسات آموزشی و پژوهشی وابسته به دستگاه های اجرایی نیز در ادامه جلسه ارائه و مقرر شد، بررسی های حقوقی لازم برای تعیین تکلیف دانشگاه صنعت نفت برای ادامه فعالیت ذیل مجموعه وزارت نفت یا انتقال به مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شود.

طرح اصلاح مصوبه مربوط به انتقال وظایف ساخت و توسعه راه های روستایی به سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور نیز در این جلسه به تصویب رسید.

همچنین اعضا مصوبه قبلی این شورا درباره برنامه آموزش و تربیت مدیران آینده دستگاه های اجرایی را که سقف سن معرفی مدیران، به کانون های ارزیابی شایستگی های مدیریتی برای کسب گواهینامه مهارت های مدیریت حرفه ای را 45 سال قرار داده بود به نحوی اصلاح کردند که سقف سن مجاز برای معرفی مدیران پایه 45 سال، مدیران میانی 47 سال و مدیران ارشد 50 سال تعیین شد.

منبع : فارس

ارسال نظر